DE PERS  

De media zijn het meest krachtige middel om de boodschap van Damiaanactie tot bij de mensen te brengen.  Daarom mogen we niet twijfelen hiervan gebruik te maken.  Het feit dat dit veel geld moet kosten is een misvatting.  De pers is elke dag op zoek naar nieuwe items om te publiceren en daar moeten wij als Damiaanactie gebruik van maken.

De nationale en regionale pers worden door het secretariaat van Damiaanactie opgevolgd.  De lokale pers wordt door de lokale vrijwilligers aangesproken. Al onze activiteiten moeten in de lokale pers verschijnen.

Aarzel niet met de redactie van uw lokaal blad contact op te nemen om uw activiteit aan te kondigen. Zij zullen steeds geïnteresseerd zijn.

De pers wordt ook graag geholpen.  Schrijf zelf een tekstje van 200 à 300 woorden met concrete informatie over de activiteit en de journalisten zullen dit met plezier overnemen.  Wees creatief en maak nog een goede foto (met vrijwilligers erop) of voeg er een van vorig jaar om bij te publiceren

Op deze pagina staan een paar voorbeeldteksten die voor de lokale media gebruikt kunnen worden. Je kan ze vrij aanpassen en gebruiken.

Heb je hulp nodig aarzel dan niet de vrijwilligersverantwoordelijken te contacteren.

Odoo • A picture with a caption
 

Begeleidende brief

Download hier

Voorbeeldartikel 1

Download hier

Voorbeeldartikel 2

Download hier